Kowalski1 napisał:
Czuje sie w moralnym obowiazku zakomunikowac o tym co dostalem na priv od fullcasko.
Ze Pc znalazla prace dla zony fullcasko - a teraz ani kontraktu, ani wyplaty. Sorry, ale nie moglem sie nie zarejestrowac.
no i ? czy z tego niby cos wynika ? jakiez to najprawdziwsze prawdy chcesz zakomunikowac ??
sluchaj,
ja nie jestem za pc, nie jestem za kimkolwiek.... ale smiesza mnie takie posty ... bo ten wlasnie mi powiedzial, ze takie cos dostal... wiec tak jest ... wiec ten czy tamten jest zly...a ten co mi to powiedzial to oczywiscie perelka, ze hej ...
tania sensacja.... archiwum X .... Fakt ... itd. .... masy - macie temat !!! krzyczcie !!! dzisas
nie znam osobiscie fullcasco,jego zony... znam pc jako biuro, bo bylem tam jak zapewne wielu wielu z nas... i nie sadze, aby bawili sie w jakiekolwiek "bez kontraktu,bez wyplaty" ... za powazna firma to jest jak dla mnie kowalski1... dlatego nie daje ani troche wiary w jakiekolwiek niesamowite privy od kogokolwiek - a w tym przypadku fullcasco - ze ktos go wykiwal - poki nie poznam prawdy
Z OBU STRON MEDALU .... dlaczego ?? dlatego, ze juz abstrahujac od samego fullcasco w tej chwili, bo jak wspomnialem - nie znam go - poznalem wystarczajaco wielu naszych rodakow, niesamowicie "oszukanych" przez rozmaite firmy i biura, wg ich opowiesci ... w ktore jak sie wglebilem i poznalem sedno sprawy, to.... uwierz , nie warto o tym nawet pisac....
moze fullcasco ma racje... a moze nie.... wiesz napewno ??? na bank, znasz argumenty obydwu stron ?? przypuszczam, ze nie... wiec ?? co z tego niesamowitego priva wynika ???
czy jak ja napisze jutro z jakiegos falszywego nicka do faziego, ze ulv72 to tak naprawde z mozambiku jest ale maluje sie na bialo i podaje za polaka... i fazi walnie nowego posta, ze takiego priva od kogos tam dostal.... to JEST TO PRAWDA ???
nie.... to jest tylko woda na mlyn dla lubiacych tania sensacje....